NYHEDER

COACHING OG RÅDGIVNING

 

Der er mange unge talenter og idrætsfolk, der står med et mere eller mindre akut behov for at finde en uvildig samtalepartner, der kan sparre om eliteidrætslivets mange udfordringer og dele erfaringer – med fokus på at skabe en god platform med optimal personlig trivsel.

 

Der findes heldigvis rigtig mange gode rådgivere i sporten, der har masser af kompetencer til at hjælpe med at udvikle det sportslige talent. Men nogle af de største udfordringer for unge ambitiøse sportsfolk kan være at få en hverdag til at gå op. Mest af alt kan det være svært at holde fokus på det, der i sidste ende er det allervigtigste – at man trives og har en god tid med det man gør.

Jeg har tidligere arbejdet med en uformel rådgivning af topidrætsudøvere, og har i 2012 suppleret de praktiske erfaringer med en coachinguddannelse fra Copenhagen Coaching Center.

Samarbejdet er selvfølgelig en følsom sag – og vil derfor altid tage udgangspunkt i en grundig samtale – inden et konkret forløb eventuelt aftales og planlægges.

 

per f-19