Nyhedsbrev 4 - julen 2015

Hvis du har problemer med at læse hele nyhedsbrevet, kan du læse det online her 
www.lisekissmeyer.dk

København, 27.2.2015

Velkommen til nyhedsbrev nummer fire

Kære Gæst,
 

 

Mens 2015 ligeså stille er ved at komme i mål, så er der lige tid til at sende en nytårshilsen.

2015 har været en meget turbolent år privat, men heldigvis har der været en masse gode oplevelser i arbejdsuniverset.

 

DEN FØRSTE AF MANGE PORTRÆTBØGER

Portrætbogen af Knud Aage Larsen er netop kommet ud fra trykken, og du kan læse den elektronisk eller bestille den via dette link.

(link til blurb ) http://www.blurb.com/books/6619437-knud-aage-larsen

Det har været en fantastisk spændende og udfordrende opgave at få lov at fortælle om denne store mands liv - den tidligere borgmester var virkelig en mand, der stak op og gjorde en forskel, og da han på grund af pludselig sygdom gik bort, blev det en endnu mere ansvarfuld opgave at få gengivet hans egen historie - men også få fortalt, hvordan han var i verden, og hvordan verden oplevede ham. 

Den personlige historie kan jo fortælles og illustreres på uendelig mange måder. Denne bog er bare en start. Men jeg håber MEGET, at dette var startskudet til at komme til at skrive mange andre personlige historier, så har du brug for en sidste øjebliks unik julegave til een, hvis livshistorie er et must at få skrevet - så er alle henvendelser velkomne. 

 


 

NYT JOB PÅ CENTER FOR UNGDOMSSTUDIER - CUR

Desværre måtte DBU spare med hård hånd, og det betød at det enormt spændende job som redaktør af Trænerloungen blev nedlagt i februar. Men det viste sig at være held i uheld, for det åbnede op for an ny tilknytning til Center for Ungdomsstudier, CUR.

Her er jeg nu fast tilknyttet som kommunikationsansvarlig, samtidig med at det giver nogle super spændende muligheder for at arbejde med andre 'handlingsorienterede projekter'. Dvs projekter der går ud og gør en mærkbar forskel.

Mange af projekterne handler om de gode miljøer og de gode cases, og de drejer sig meget om sport, unge og foreningsliv. Så det er spot on og fantastisk spændende!

Hvis du gerne vil følge med, så skynd dig at gå ind og tilmeld dig nyhedsbrevet:

www.cur.nu

 Du kan selvfølgelig også finde CUR på facebook.


PROJEKT OM 'PRÆSTERENDE PIGER' I STØBESKEEN

Forhåbentlig bliver 2016 året, hvor jeg kan arbejde videre med at blive klogere på, hvordan Præsterende Piger reagerer på pres på den indre bane. 

Det sidste halve år, har jeg i samarbejde med Søren Østergaard på CUR og projektmedarbejder Stephanie Jensen arbejdet målrettet for at finde støtte og opbakning til et projekt, der går videre og dybere end det pigeprojekt, som jeg lavede for Badminton Danmark.

De anderledes reagerende piger er en svær udfordring for rigtig mange i stort set alle pige-præstationsmiljøer, så vi ser med forventning frem til få projektet sat i søen i løbet af 2016.

Du kan læse projektbeskrivelsen her.

(link til pdf-fil)


PÅ VEJ MOD NYE UDFORDRINGER

Det nye år er allerede godt booket med sportsredaktørjobbet for årbogen Horisont og med noget så 'hårdt og ubønhørligt' som tre uger med produktion af world feed fra håndboldturneringen ved OL i Rio. Men derudover har jeg stadig både plads i kalender og arbejdssind til mere arbejde, så tøv ikke hvis du står med brug for en freelance SPORTSFORMIDLER :)

Hvis du er interesseret i at læse mere om tidligere eller nuværende opgaver, så kan du tjekke min hjemmeside - www.lisekissmeyer.dk

Og så håber jeg ellers for dig og dine, at det bliver en rigtig dejlig og hjertevarm jul - og at 2016 bliver et rigtig dejligt år!

RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR fra Lise

Powered by AcyMailing