NYHEDER

40700 425616879258 565929258 4619197 2948360 n

 

Om Lise Kissmeyer

Præsentation af Lise Kissmeyer

Denne hjemmeside er i sig selv en meget tidssvarende præsentation af mig. Det handler om sport og formidling – og der er mange bolde i luften, og der er farver og fotos. Det har aldrig været kedeligt.

Men her får du lige den meget korte og hurtige gennemgang.

Jeg er vokset i Århus. Min far var berømt. Min mor var kærlig. Der manglede ikke noget, og jeg havde tre store søskende. Skolen var evig sjov og meget nem. Jeg var en 'drengepige', der brugte stort set al min tid på at lege med bolde og være indianer.

Efter at have prøvet mange forskellige sportsgrene, blev det først fodbold og siden badminton, der fyldte al min tid. Jeg nåede at være anfører på det jyske unionshold i fodbold, og jeg nåede at score uendeligt mange mål som meget løbestærk offensiv midtbanespiller – jeg løb bare altid derhen hvor bolden var... og slap den nødigt ☺ Men da jeg blev 16 valgte jeg fodbold fra og badminton til og debuterede på Højbjergs divisionshold som 14-årig. Jeg vandt mit første ungdoms DM som 16-årig og flyttede til København for at spille med min Hvidovre-makker Annette Bernth, som jeg også vandt senior DM med.

I København arbejdede jeg først et år på kontor, så læste jeg samfundsfag, derefter idræt, og jeg begyndte at skrive børnebøger og arbejde på først DR B&U som studievært på børnesportsprogrammet I dag Sport - og senere på DR 'voksensporten' som freelance. Jeg tog hovedfag i humanistisk idræt sideløbende og fandt der, hvad der føltes som min 'rigtige hylde'. Baggrundsviden om præsterende mennesker og svar på, hvad der får folk til at trives og lykkes. Det har fascineret mig lige siden.

Jeg blev headhuntet til et fast job på TV3 Sporten / Viasat og blev pludselig kastet ud i ledelse og havde nogle intense, udfordrende og hektiske år på en fantastisk arbejdsplads med nogle meget dygtige kolleger.

Men i 2005 valgte jeg at forfølge ønsket om at blive freelance og arbejde med egne udfordringer. Min drøm var, at arbejdslivet meget gerne måtte indeholde formidling - og ikke mindst ny viden til både mig og andre. Siden da har udfordringen med arbejdslivet cirklet omkring det store spørgsmål – hvordan skaber vi de gode oplevelser og den perfekte udfordrende, afbalancerede og varierede hverdag?!

Det har været nogle fantastisk år som freelance og selvstændig, og jeg elsker, at der hele tiden sker nyt, og at selvom jeg ofte sidder alene og arbejder, så møder jeg masser af positive, spændende og givende mennesker på min vej.

Jeg er i gang med flere spændende projekter – og blander dem med det jeg kalder 'rugbrødsarbejde'. Jeg er fraskilt og bor i en hyggelig kolonihave på Amager med mine to piger, og jeg forsøger stadig selv at holde mig aktiv og lege med bolde og sveddråber – gerne dagligt. Hvis jeg kan få tid til det...

Men det er jo der glæden ligger. Så jeg prøver og prøver.

Link til CV - Lise Kissmeyer

Videoportræt - produceret for nogle år siden...

 Liste over produktioner - bøger og tv-programmer og videoer

MARS5920

MINE PROJEKTER