NYHEDER

Fotoreportager og portrætter

Produktion af individuelle og EKSKLUSIVE BØGER, der i tekst og billede fortæller historien om talentet, miljøet eller eventen. Leveret til enten klubbens medlemmer, sponsorerne, eller stævnets deltagere - i Ipad eller i topkvalitet bogudgave uden bindinger på antal.

I samarbejde med min gode ven og erfarne freelance fotograf Per Fløng, har vi forsøgt at specialisere os indenfor dette uopdyrkede felt – at lave klassiske fotoreportagebøger. I en verden, hvor de fleste medier er digitale og hurtigt forgængelige på skærmen, har bogen, der lægger op til fordybelse og indlevelse, mere end sin berettigelse.

Fotoreportagen giver mulighed for at indfange både øjeblikket og det helt særlige - og at formidle det med en frihed og kreativitet, som kan fastholde og fænge på en helt anden og meget stærk måde.

Fotoreportagen har stort set ingen begrænsninger. Der kan laves reportager fra både den store event eller fra den lille begivenhed, og der kan sættes fokus på enten det enkelte portræt eller den store helhed. Det kan både være sport, en virksomhed eller et særligt miljø.

                        per f-17       

Projektets form, vinkling og budget aftales fra gang til gang, og der er masser af muligheder for at eksponere sponsorer. Bøgerne kan enten trykkes på vanlig vis i Danmark eller publiceres gennem net-forlag, hvilket gør det meget nemt og omkostningsfrit. Bøgerne kan købes i Ipad-format eller bare bestilles trykt løbende stykvis eller i større partier med tilsvarende rabat. Du kan gå ind på blurb.dk og søge under Lise Kissmeyer og se de samlede udgivelser og de mange andre former og formater. Mulighederne er næsten uendelige. 

Tjek Blurb.com.

Per Fløng er en helt unik fotograf. Han er nok mest kendt som vejrmand på TV2 og DR - men jeg kan godt stå inde for, at hans største talenter er som fotograf.

Vi har dækket flere forskellige events og genrer sammen og har et fast makkerskab, der startede helt tilbage i gymnasiet. Vores største oplevelse var at rejse rundt og indfange, hvordan glæden kan bruges som våben i fodboldskolerne i de konfliktramte områder på Balkan. Helt uforglemmeligt.

Underhold dig selv på Pers hjemmeside. 

                                   skl2256-2

 

Eksempler på fotoreportager:

Portrætbogen

Eventbogen

Brandingbogen

Stemningsreportagen

MINE PROJEKTER