NYHEDER

Undersøgelser og vidensprojekter

Få ny viden indsamlet og formidlet på en tilgængelig måde – enten som pjecer, artikler, video eller fotoreportager. Sæt fokus på at få belyst nogle af hverdagens problemstillinger og få produceret materiale, der kan få budskabet ud og folk ude på banerne i tale.

Gennem snart mange år og projekter har jeg opbygget en særlig metode, der kombinerer redskaber og rutiner fra henholdsvis forskningen og journalistikken – og som samtidig udnytter min mangeårige tilknytning og forståelse for idrættens helt specielle miljø og omgangsform.


Når der skal sættes fokus på områder indenfor idrætten, kræver det både videns-indsamling, analyse og formidling – og ikke mindst et netværk og et forhåndskendskab til både sporten og dens særlige 'tone' – for at komme tæt på aktørerne og hverdagen.

Min force er de personlige vinkler og historier, der netop bedst kan afdækkes ved at bruge metoder som interviews, observationer og spørgeskemaundersøgelser.

Jeg har lavet en del projekter for Badminton Danmark, som medskribent på badmintonsportens ATK, Aldersrelaterede træningskoncept; produceret pjecen: NÅR DU VIL VÆRE MERE END MEGET GOD, en guide om elitelivets realiteter til ambitiøse unge og deres forældre, forfatter til guiden: BLØDE PIGER I HÅRD KONKURRENCE, en vejledning til trænere og ledere om hvordan man får piger til at trives og præstere på udebane i elitesportens univers.

 


 

          skl8715

 

For organisationen CCPA har jeg indsamlet data rundt i Europa for at kunne fortælle historien om OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS. Fodboldskolerne, der har brugt glæden som våben, til at skabe fred og forsoning først på Balkan og senere hen rundt i mange andre brændpunkter i verden.

Fotoet er fra Srebenica. En fantastisk oplevelse at møde de glade børn på en fodboldbane ikke langt fra den store gravplads med de over 7.000 ofre for maskaren under borgerkrigen.  

 


 

       

 I Hillerød Kommune er det blevet til flere undersøgelser og projekter – senest rapporten om hvordan HVERDAGENS CRASHES mellem realiteter og idealer opleves.

På Hillerød Elites hjemmeside kan du finde rapporten: www.hillerodelite.dk

       


 

                                                                                            skrmbillede 2013-04-24 kl. 12.42.59

 

På eget initiativ har jeg tilrettelagt projektet, Jagten på glæden - projektet har inkluderet produktion af bog i samarbejde med DIF og TEAM DANMARK, pjece for DGI, temalørdag på DR2 og foredrag blandt de fleste idrætsforbund, mange klubber, skoler, organisationer og arbejdspladser.

Læs mere på JAGTEN PÅ GLÆDEN's egen hjemmeside: www.jagtenpaagladen.dk    

MINE PROJEKTER