NYHEDER

Freelance journalistik - projektledelse

Ad hoc hjælp til større eller mindre PROJEKTER. Til at redigere eller strukturere, formidle internt eller eksternt - eller til koordinere og være tovholder i spidsbelastningsperioder. Eller læg nogle af de daglige administrationsopgaver ud i en fast freelance-aftale.

Mine skriveerfaringer spænder vidt, og som freelancejournalist er jeg både leveringsdygtig i kortere artikler eller længere reportager. Min hjemmebane er sport og de menneskelige facetter ved elitelivet, men jeg arbejder også gerne med andre formidlingsopgaver og emner.

Min anden hjemmebane er planlægning, kommunikation og projektledelse. Erfaringer her indenfor fik jeg samlet gennem mange år i den ledende stilling som redaktionsleder på TV3Sporten / Viasat.


Erfaringer og referencer

Gennem en årrække har jeg haft en fast samarbejdsaftale med Danmarks største sportsproducer Henrik Saabye og koordinerer de mange internationale opgaver og events, som han stiller produktionelt mandskab til – blandt andet OL, EM, VM og Champions League Final4 i håndbold – men også Asian Games (foto fra bandyproduktion i Kasakhstan) , Commonwealth Games, U21-fodbold, EM i volley og VM i badminton i Danmark.

 Saabye Production 2012-07-29 10.44.53     2012-07-31 22.53.13     2012-07-31 22.59.19

OL i London var en helt fantastisk oplevelse på alle fronter. Saabye Production sendte det største danske OL-hold over på omkring 50 mand. Vi producerede 68 kampe - stort set uden en eneste fejl. Og vi havde en fest! Jeg arbejdede sammen med min bedste og tætteste kollega, Rikke Riis Ibsen, der gik freelance samtidig med mig og har firmaet MedieProfilen, der leverer redigering, foto, tilrettelæggelse mmm. Vi arbejder ofte sammen på både små og store projekter. 

                                 2012-08-04 17.13.20